Ironstone Cabernet Sauvignon Reserve

Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

Ironstone Cabernet Sauvignon Reserve

DRUIVEN
 
80% Cabernet Sauvignon, 11% Merlot, 9% Cabernet Franc
 
NOTITIES
 
Verleidelijk en vol, onze Reserve Cabernet Sauvignon straalt aroma's uit van verse bessen, zwarte bessen en zwarte kersen die zijn doorspekt met eucalyptus, ceder en munt. Groot en krachtig, maar toch elegant, deze Cabernet vertoont smaken van zoete donkere bramen en pruimen met zachte, romige vanille die goed speelt met de unieke minerale kwaliteiten die alleen te vinden zijn in wijnen die in de Sierra Foothills worden geproduceerd.
 
FOODPAIRING
 
Onze Reserve Cabernet Sauvignon is een klassieker voor gerechten met een sterke smaak, waaronder gegrild vlees, lamskoteletten en kazen met een sterke smaak. Het is ook een uitstekende keuze voor chocoladedesserts zoals een gesmolten chocoladetaart, bitterzoete chocolademousse of een eenvoudig bord zelfgemaakte fudge.
 
WIJNGAARD
 
Deze druiven, gelegen op 2400 ft. boven de zeespiegel, werden op een landgoed verbouwd in onze Hay Station Ranch-wijngaard, waar warme dagen worden gekoeld door de avondlucht. De unieke bodem van ontbonden graniet vermengd met vulkanisch sediment en rode klei produceert een prachtig mineraal bestanddeel. Druiven worden al 150 jaar verbouwd in de Sierra Foothills.
 
VINIFICATIE
 
20 maanden Franse en Amerikaanse eiken vaten
 
ALCOHOL
 
14.5%

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen