Whitley Neil

Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

TASTEN
Whitley Neill Gin is iets zachter en veel gladder dan de traditionele Gins, met rijke noten van jeneverbes en citrus, pot pourri en exotische kruiden. De afdronk is lang, met een subtiele vervaging van kruiden, cacao en gekonfijte citroenschillen, terwijl de neus zowel citruszoet als peperig is, met een uitgesproken bloemig aroma.

Deze uitzonderlijke drank is gemaakt door Johnny Neill, een directe afstammeling van een lange lijn van distilleerders, wiens erfgoed zich uitstrekt tot aan de Baobab bomen die vandaag de dag in Afrika te vinden zijn.
Geïnspireerd door het gevoel voor avontuur van zijn familie, streefde Johnny ernaar om zijn eigen kenmerkende mix van jenever te creëren: een eerbetoon aan zijn Engelse distilleererfgoed en een eerbetoon aan de raadselachtige schoonheid van het Afrikaanse thuisland van zijn vrouw. Het resultaat is Whitley Neill Handgemaakte droge jenever; een evenwichtige, karakteristieke jenever die klassieke Gin botanische producten mengt met exotische Afrikaanse botanische producten om een vloeistof te creëren met een smaak die net zo uniek is als zijn erfgoed.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen