Ironstone Petit Sirah

Beschikbaarheid: Op voorraad (9)

Ironstone Vineyards Ironstone Petit Sirah

WIJNGAARD
 
De familie Kautz teelt deze Petite Sirah-druiven in hun Teichert Ranch-wijngaard in de Sloughouse-sub-appellatie van de Lodi AVA. Deze bodems bevatten overal grote stenen, maar zijn goed gedraineerd en ideaal voor het kweken van wijndruiven van wereldklasse.

De rijke, dieppaarse kleur van onze Petite Sirah leidt tot gedurfde aroma's van warme bessentaart en veel bosbessen vermengd met vanille en een licht peperkruid. Volle smaken van weelderige bessen vermengd met donkere chocolade, warme ceder en vanille maken plaats voor een heerlijk zachte afdronk met matige tannines. 

 
NOTITIES
 
Onze Petite Sirah is een must voor liefhebbers van gedurfde en smaakvolle rode wijnen. Succulent en rijk, de dieppaarse kleur leidt tot gedurfde aroma's van warme bessentaart en veel bosbessen vermengd met vanille en een licht peperkruid. Volle smaken van weelderige bessen vermengd met donkere chocolade, warme ceder en vanille maken plaats voor een heerlijk zachte afdronk met matige tannines.
Opmerkingen bij het koppelen van voedsel
Onze Petite Sirah is een perfecte begeleider bij gerechten als kalfssalimbocca of gestoofd rundvlees met wintergroenten. Elk gerecht met champignons zal zeker een smaakpapillen zijn.
 
WIJNDRUIVEN
 
90% Petite Sirah, 10% Zinfandel
 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen