Born Rosé

Beschikbaarheid: Op voorraad (6)

Wat ga je drinken? 

De huidige wijncultuur praat alleen over wijnstokken, terroirs, proeverijen, herinneringen aan citrus en kruidige houttonen. Ernstig?

Te veel oude school liturgie, houding en pompositeit. We zijn eenvoudig en we weten wat we leuk vinden. Ontkurk en geniet ervan. Onze enige oorsprongsbenaming is met wie u het neemt en waar neemt u het mee naartoe? De rest ... wat maakt het uit. Wij zijn van mening dat de wijnwereld authentieker en grappiger kan zijn. Daarom hebben we een ander merk gecreëerd. Geïnspireerd door de internationale beweging van de rosé van de Franse Provence, de westkust van de Verenigde Staten, Scandinavische landen of het Verenigd Koninkrijk ...

We vroegen ons af Waarom is er geen rosé uit Barcelona? In 2019 lanceerde een groep ontevreden ondernemers BORN ROSÉ Barcelona. Een bijzondere rosé geboren in een bijzondere stad met als doel een reflectie en inspiratie van een lifestyle te zijn. Barcelona, ​​zijn licht en zijn open karakter. Barcelona is niet alleen een plaats, het is een gemoedstoestand. In Born Rosé zijn onze wijngaarden de belevenissen. Hoe meer je leeft, hoe beter de wijn. Fris, licht en makkelijk te drinken. Maar is het zo goed? Onze wijn is TOP en waarschijnlijk de beste rosé in Spanje.

Wij zijn Born Rosé.

Bedankt voor je deelname aan deze reis naar la vie en rosé.

WIJN NERD STUFF

We begrijpen het, u wilt absoluut alles weten over deze wijn. Nou, alsjeblieft. Uitgewerkt door een van de Penedès-meesters, is het een expressieve wijn met tonen van citrus en tropisch fruit op een bloemige en frisse achtergrond van aromatische kruiden. Het wordt gekenmerkt door een aangename, zachte en evenwichtige mondingang.

Land: Spanje
Streek: Penedès
Wijngaard:
Type druif: Black grenache, tempranillo
Oogst: -
Rijping: -
Kleur: Lichtroze bloembladkleur met blauwachtige reflecties
Geur: Expressieve wijn met een hoge aromatische intensiteit, met tonen van citrusfruit (grapefruit, mandarijn) en tropisch (ananas en mango) op een florale achtergrond (jasmijn) en verse aromatische kruiden (tijm en munt).
Smaak: Leuke en zoete entree met een soepele en evenwichtige mond. Lichtzure afdronk die het lang en lekker maakt.
Serveertemperatuur: 6-8ºC
Alcoholpercentage: 12%
Serveertip: Combineert perfect met allerlei mediterrane gerechten zoals salades, gegrilde groenten, blauwe vis en zeevruchten. Ideaal voor aperitiefmoment. Geweldige metgezel van tapas of sushi
0 sterren op basis van 0 beoordelingen