La Mascota - Gran Mascota - Malbec

Beschikbaarheid: Op voorraad (17)

Finca Mascota - Gran Mascota - Malbec 2011

Een creatie van Wijnmaker Rodolfo " Opi " Sadler

Dit is de manier Malbec moet smaken!

De Mascota wijngaarden Malbec Gran Reserva (vintage 2015) zal ongetwijfeld een beroep doen op elke Malbec liefhebber. Vooral degenen onder u die een bijzondere waardering voor de Argentijnse Malbec dat zwart fruit, kruiden en een significant verhoogd alcoholpercentage te pakken.

De Mascota Wijngaarden Gran Mascota Malbec heeft vele prijzen gewonnen!

Mascota Wijngaarden van de Uco Valley, Mendoza, Argentinië Zittend op een paar honderd meters van de rivier de Mendoza, Malbec wijnstokken bij Mascota Vineyards inademen consequent koele bries die naar beneden uit de Andes-gebergte komen, maar ook uit winden die waaien door de Uco-vallei. Deze wijn is niet een single-wijngaard productie. Het is eigenlijk gemaakt van de hand geselecteerde druiven uit diverse wijngaarden die 1050 meter boven de zeespiegel liggen. De samenstelling van de bodem is klei-dominant, en deze stijl van alluviale grond zit op de top van de stenen en rotsblokken die ongeveer 2 voeten lag onder de oppervlakte.

Dit maakt niet alleen voor een optimale drainage, maar maakt het ook mogelijk de wijnstokken diep graven en te extraheren unieke minerale tones.Deze stijl van de streek is een van de mooiste in de regio Mendoza in Argentinië. De productie van de Gran Mascota Mascota is nauwgezet. Vanaf de druifselectie zelf, alleen de hoogste kwaliteit Malbec druiven gaan in elke fles. Het ondergaat natuurlijke malolactische gisting voor een minimum van 25 dagen in beton vaten en is vervolgens gerijpt niet minder dan 18 maanden in Franse eiken vaten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen