Bodegas Lozano

Bodegas Lozano

Sinds het begin in 1853, heeft de familie Lozano de traditie van respect en zorg voor het land als een van de principes van het bedrijf in stand gehouden.  

De wijngaard bestaat uit verschillende en aaneengesloten plaatsen, Finca La Carrasca, La Elipa en Los Salvadores met meer dan 1000 hectare waar de wijngaard het belangrijkste gewas is, hoewel er ook granen en olijfbomen zijn. Alle boerderijen zijn gelegen in de omgeving van Villarrobedo (Albacete), ongeveer tien minuten van de wijnmakerij.

De jaarlijkse productie bedraagt ​​6.500 kilo per hectare dankzij het typisch landklimaat, wat de druiven het karakter geeft waar onze wijnen internationaal bekend om staan.

De kwaliteit van de grond en de vochtigheid, de temperatuur, het soort plantage, aandacht voor de rijpheid van de druiven, de afstand van de wijngaard tot de wijnmakerij en de tijd die is verstreken tussen de oogst en de vinificatie, de zorgvuldige verzameling van het product en vooral, een werkfilosofie gebaseerd op inspanning maakt deel uit van het succes van Lozano 

Geen producten gevonden...