Gin Mare

Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

Gin Mare opent de deur naar een nieuw ras van de jenevers, met een nieuw pan-Mediterrane concept dat de verschillende culturen rond deze zee verenigt die hun botanische sterren zoals: Arbequina olijven, tijm, basilicum en rozemarijn

ONZE vloeibaar goud: THE ARBEQUINA OLIVE De enige in de wereld met zijn eigen Oorsprongsbenaming

Onze mediterrane BOTANICALS Basil uit Italië

Tijm uit Griekenland

Rosemary uit Turkije

 

Citrusvruchten uit Spanje

ANDERE BOTANICALS die het GIN MARE PERSOONLIJKHEID Juniper Koriander Green Cardamom (geoogst op boerderijen)

Colección de autor

Gin Mare lokt ook de generaties evolutie van deze categorie via een gezin met groot gewicht in dit werk. Gin Mare is geboren uit een pure mediterrane omgeving met onze stokerij gevestigd in een oud vissersdorpje tussen de Costa Brava en de Costa Dorada. AMBACHT IN DE PRODUCTIE Gin Mare wordt gemaakt met behulp van de Middellandse Zee ambachten en tijd, met het oog op een uitzonderlijke gin te verkrijgen: van een premie gerst basis, door middel van delicate maceratie en distillatie, die onafhankelijk is voor elke botanische (sommige, zoals de citrus dragen een harmonisatieproces meer dan één jaar) de authentieke mengen die uitdrukt alle kenmerken van elk botanische in het eindproduct.

NAMING GIN MARE

Het woord "Mare" weegt zwaar in de gehele Middellandse cultuur, ons onmiddellijk leidt tot "Mar" ( "zee"), dat is de exacte vertaling in het Italiaans. Maar verder onderzoek ontdekt dat de betekenis in andere talen leidt tot een bekende betekenis, specifiek maternale. Tegelijkertijd moeten we een universeel concept dat zou omvatten "Mare Nostrum", de zee van alle gemeenschappen die onder deze magische mediterrane invloed die de liefde van de gastronomie, het aangename klimaat, een manier van leven met verschillende verenigt onthouden waarden waar de tijd loopt anders dan de rest van de wereld.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen