Gozio Amaretto

GOZIO Amaretto is een merk van amaretto, gemaakt met bitterzoete amandelen. Het wordt geproduceerd door Distillerie Franciacorta, gevestigd in Gussago, Italië, met behulp van een eigen methode en formule. Het merk wordt geïmporteerd en in de Verenigde Staten verkocht door Castle Brands Inc.

GOZIO Amaretto is ook 100% natuurlijk, en voegt geen kunstmatige aroma's, extracten of additieven.
Distillerie Franciacorta werd in 1901 opgericht door Luigi Gozio in Gussago, een stad in de provincie Brescia. Het was oorspronkelijk gewijd aan de productie van grappa, een alcohol verkregen door de distillatie van de druiven. Het bedrijf begon met amaretto te produceren in de jaren 1950, omdat ze uitgebreid naar fruit likeurtjes en brandewijn.

De distilleerderij is momenteel gehuisvest in Borgo Antico S. Vitale, een zorgvuldig gerestaureerde complex van gebouwen gebouwd tussen de 9e en 18e eeuw.

Het bedrijf stelt dat Gozio Amaretto wordt geproduceerd met behulp van een nieuwe productie-proces, dat is gebaseerd op een "geheime formule", die een hogere kwaliteit likeur creëert. Ingrediënten zijn alcohol, gebrande suiker en bittere amandelen, die worden toegediend gedurende zestig dagen. Geen kunstmatige ingrediënten worden gebruikt.

* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »